Inloopavonden voor belangstellenden Bouwgroep Nieuw Delftse Poort

Mijn eerste twee CPO-projecten in Nieuw Delft zijn opgeleverd. Het zijn de woongebouwen Grachtenhuis Nieuw Delft en Leeuwenhoek Special’. Wij zijn er trots op dat het ons gelukt is om samen met de beide bouwgroepen een bijzonder woongebouw op te leveren. Beide staan te pronken aan de Nieuwe Gracht.

De voorbereiding voor een derde CPO-project, ja ook aan de Nieuwe Gracht, is in volle gang. De Bouwgroep Nieuw Delftse Poort is een feit. Bij de kaveluitgifte heeft de gemeente in Veld 6 in het Van Leeuwenhoekkwartier de bouwgroep een kavel toegewezen. Wij zijn enthousiast over de kans die wij hiermee hebben gekregen.  Wij staan in de startblokken om te beginnen met de planuitwerking.

Er is nog plaats voor enkele huishoudens die graag in Nieuw Delft willen gaan wonen. Heeft u belangstelling voor een mooi en aantrekkelijk appartement in het Van Leeuwenhoekkwartier, dan is dit uw kans!

Voor belangstellenden hebben wij onderstaande informatiebrochure gemaakt die u met een klik op de onderstaande foto kunt downloaden:

Daarnaast organiseert Studio Huijgens een viertal inloopavonden op 4, 12, 17 en 25 februari op ons bureau aan de Huijgensstraat 7 in Den Haag (7 minuten lopen van het station Hollands Spoor). U bent daar uiteraard welkom.

Voor meer informatie,

 

Informatiebrochure CPO-project Nieuw Delftse Poort

 

Of mail ons gerust: liesbeth.janson@studiohuijgens.nl