Nu thuis door Corona, maar de nieuwe praktijkschool Pro Grotius in Delft wacht op jullie!

Het is een onwerkelijke tijd: niet naar school kunnen gaan omdat een onzichtbaar virus levensbedreigend kan zijn. Maar de eerste positieve berichten zijn er al. Zo mogen de kinderen van de basisschool na de mei-vakantie naar school. Maar hoelang zal dat nog gaan duren voor al die leerlingen die op de middelbare school zitten? Maar, zoals altijd, er verschijnt uiteindelijk licht aan het eind van de tunnel. Hopelijk zal dat snel zijn, want voor alle leerlingen van de Praktijkschool Pro Grotius die nu ook thuis zitten is er een wel heel verleidelijk toekomstbeeld. Precies op dit moment wordt hun nieuwe praktijkschool geschilderd en afgewerkt. Het moment van de definitieve inrichting komt steeds dichterbij. En dan kunnen de docenten en de leerlingen gaan genieten van de nieuwe praktijkschool aan de Vulcanusweg in Delft.

Nieuwsgierig? Laten wij met elkaar maar eens een wandeling maken door de nieuwe praktijkschool. Alisa-Jo Janson is met de architect Liesbeth Janson van Studio Huijgens op bezoek geweest. Met de film die  zij hiervan maakte, kunnen jullie de rondleiding thuis meebeleven en krijg je een mooi inkijkje in wat straks jullie school zal zijn en waar de lessen gaan plaatsvinden. Klik op de link en je krijgt een rondleiding met de architect door de praktijkschool Pro Grotius.

Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig naar jullie reactie. Dus wil je wat laten weten, mail gerust je bericht naar: liesbethjanson@studiohuijgens.nl