Oproep voor aspirant-leden CPO-Bouwgroep Nieuw Delftse Poort in Nieuw Delft, Van Leeuwenhoekkwartier, Veld 6

Informatiebijeenkomst woensdag 12 juni om 20.00 uur in de Sigarenfabriek Brabantse Turfmarkt 75a in Delft

Nieuw Delft, er is nauwelijks een mooiere locatie in de binnenstad denkbaar om te wonen. Opnieuw krijgen bouwgroepen de kans hun eigen woning te ontwikkelen in het nieuwe Van Leeuwenhoekkwartier, (Veld 06). Studio Huijgens heeft ervaring in Nieuw Delft.

Zelfbouwen lijkt voor velen een droom die ver weg is. Maar hoe realistisch het kan zijn, kunnen wij laten zien aan de hand van onze CPO-projecten in Nieuw Delft in de Coendersbuurt waar de bouwgroep Grachtenhuis Nieuw Delft haar markante woongebouw bewoont. En in het Van Leeuwenhoekkwartier Veld 3 is het woongebouw van de bouwgroep Leeuwenhoek Special nu in aanbouw. Voor beide projecten zijn wij verantwoordelijk als architect en procesbegeleider. In beide projecten stonden de wensen van de bouwgroep leden centraal.

Overweegt u uw eigen huis te gaan bouwen, en wilt u dat ook graag doen met gelijkgestemden? Dan is dit uw kans. Studio Huijgens brengt belangstellenden samen om met elkaar de Bouwgroep Nieuw Delftse Poort te gaan vormen. Heeft u belangstelling? Geef u dan op voor onze informatiebijeenkomst op 12 juni in de Sigarenfabriek aan de Brabantse Turfmarkt 75a in Delft. Een mail is voldoende: post@studiohuijgens.nl

Daar zullen wij, samen met leden van de bovengenoemde bouwgroepen, onze kennis delen hoe wij met bewoners van een bouwgroep een woonproject opzetten en realiseren; van initiatief tot en met de realisatiefase.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!

Liesbeth Janson, architect/ CPO-procesbegeleider

Wil u meer achtergrondinformatie over mijn bureau en de locatie in Nieuw Delft, zie onderstaande link

Oproep Nieuw Delftse Poort op 12 juni CPO Veld 6