Dag van de Architectuur-Grachtenhuis Nieuw Delft

De dag van de architectuur vond ik een mooi moment om terug te kijken op mijn ervaringen met het begin dit jaar opgeleverde Grachtenhuis Nieuw Delft in de Spoorzone. Voor mij was deze opdracht een hernieuwde kennismaking met het vak van architect. Waar in de institutionele wereld veel van de verschillende rollen en verantwoordelijkheden over een veelvoud van professionals is verspreid, is het bij het collectief particulier opdrachtgeverschap zo dat de architect weer de bouwmeester in volle omvang is. Reden genoeg om de ervaringen die ik hierbij opdeed met u te delen.

Ik verwijs graag naar bijgaande PDF. Ik hoor graag uw reactie: post@studiohuijgens.nl

2017-07-01 – Grachtenhuis Nieuw Delft, de kracht van particulier opdrachtgeverschap voor de stad .pdf